mandag den 10. september 2012

Ansvarsforsikringer


Ansvar over for tredjemand er den vigtigste grund til at mennesker bruger lejere forsikring. Når folk besøger dig i dit hjem er der altid en chance for, at de kan komme til skade. En anden persons ejendom kan blive beskadiget, når de bringe det til dit hjem. Din udlejer forsikring dækker ikke disse problemer, men din lejer forsikring vil. For eksempel, hvis noget forfærdeligt sker, og din ven og hans sjældne guitar er både alvorligt beskadiget i dit hjem, kan du få hjælp betale for de udgifter ved hjælp af din lejere forsikring. På denne måde undgår du at optage et privatlån til at betale for din vens sjældne guitar.

Lejere forsikring beskytter værdigenstande, du har i dit hjem. Ud over at beskytte dig fra ansvar, når andre mennesker bliver skadet i dit hjem, beskytter lejere forsikring dine egne ejendele. Selv om nogle typer af skader ikke er dækket (skader fra oversvømmelser, for eksempel) de fleste hjem nødsituationer, der skader dine emner vil resultere i en payoff for at hjælpe dig udskifte disse poster.
Lejere forsikring dækker emner, som du kan tage ud af hjemmet. For eksempel kan din lejere forsikring dækker din bærbare computer, så hvis det bliver stjålet, mens du er ude og om så vil din forsikring kan hjælpe dig til at erstatte den.

Lejere forsikring vil hjælpe dig betale for et nyt sted at bo, hvis din plads bliver unlivable. Hvis der sker noget til din lejlighed, og det er ikke muligt at bo der længere, kan din lejere forsikring betale for op til ét års leje på en sammenlignelig ejendom. Din udlejer kan ikke være i stand til at hjælpe dig i en stor situation som bygningen brænder ned, men din forsikring er der for dig.

Lejere forsikring behøver ikke at koste en masse. Ved at vælge en lav dækning beløb og en høj fradragsberettigede, kan du som regel få en sats for lejere forsikring, som er retfærdig.

Det er almindeligt for folk at få rabat på lejere forsikring. For eksempel, når du får lejere forsikring fra det samme sted, at du får Bilforsikring kan du få en rabat. Med nogle virksomheder at installere beskyttelse i hjemmet, såsom røgalarmer, medvirker til at reducere prisen på din lejere forsikring.
Der findes forskellige typer af lejere forsikring. Det er vigtigt at vide, at du har valg når det kommer til lejere forsikring. Du kan få forsikring, der bare dækker dine personlige ejendele. Du kan få bare ansvarsforsikring. Du kan få en kombination af disse. Du kan også få yderligere forsikringsdækning, såsom inflation dækning, som øger værdien af ​​din dækning sammen med inflationen, så du altid tilstrækkeligt beskyttet. Det betaler sig at shoppe rundt og udforske alle dine muligheder.

Der er begrænsninger på denne dækning. Mange lejere forsikringer begrænser mængden af ​​penge, som du kan få for udskiftning eller tab af high-end produkter, såsom kunst, antikviteter, smykker og computere. Sørg for, at du læser denne del af din politik omhyggeligt inden han underskriver det. Efter alt, det, hvis det du har ikke er ordentligt dækket så er ikke økonomisk værd at få lejere forsikring.

Du kan have problemer med at få lejere forsikring, hvis du har en hund. Især er visse aggressive hunderacer betragtes som risikable og kan ende med at forhindre dig i at få en god lejere forsikring. Sørg for at spørge om dette, når revurdere politiske valgmuligheder.

Inden du vælger din forsikring, vil du ønsker at gøre en en tilbundsgående hjem opgørelse check. Dette indebærer at gå fra rum til rum bemærke værdien af ​​hvert punkt i rummet. De fleste mennesker tager et fotografi af elementet og markere fotoet med værdien af ​​elementet. Dette giver dig mulighed for at se præcis, hvor meget dækning du får brug for. Mange mennesker er overrasket over den faktiske værdi af, hvad de ejer.

Det er ikke kun ansvarsforsikring, der kan være vigtig for dig at tegne. Det vil i mange tilfælde også være en god idé at tegne en bilforsikring, indboforsikring, dyreforsikring og lignende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar